//cdncn.goodao.net/frandchina/2d803b1a.jpg
//cdncn.goodao.net/frandchina/b9c48e88.jpg
//cdncn.goodao.net/frandchina/61e99874.jpg
babagan kita babagan kita

XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD located in Third Floor, No.130 Building Jiapin Indutrial Park, Guan Kou Zhong Road, Jimei District , Xiamen Fujian,China.
It has been engaged in the industry for 15 years. It is a modern scientific and technological enterprise specialized in customized research and development of high-end intelligent complete sets of equipment, integrated factory automation and application of industrial robot systems. At present, it has four R&D production bases and over 60 patents.  

XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD dununge ana ing Lantai Ketiga, No.130 Bangunan Jiapin Indutrial Park, Guan Kou Zhong Road, Jimei District, Xiamen Fujian, China. Wis 15 taun melu ing industri kasebut. Iki minangka perusahaan ilmiah lan teknologi modern khusus kanggo riset khusus lan pangembangan peralatan lengkap cerdas canggih, otomatisasi pabrik terintegrasi lan aplikasi sistem robot industri. Saiki, duwe papat basis produksi R&D lan luwih saka 60 paten.  

Our company mainly covers five major fields of new energy, auto parts, precision electronics, hardware and lock industry, and intelligent factory system. The equipment has been exported to Germany, the United States, Japan, Thailand, India, etc. 
FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT specializes in customized research and development of high-end intelligent complete equipment, integrated factory automation and application of industrial robot systems. It has four research and development production bases and over 60 patents.

Perusahaan kami utamane nyakup limang bidang utama energi anyar, suku cadang mobil, elektronik presisi, industri perangkat keras lan kunci, lan sistem pabrik sing cerdas. Piranti kasebut wis diekspor menyang Jerman, Amerika Serikat, Jepang, Thailand, India, lan liya-liyane. PERALATAN CERDAS FRAND khusus kanggo riset khusus lan pangembangan peralatan lengkap cerdas canggih, otomatisasi pabrik terintegrasi lan aplikasi sistem robot industri. Nduwe papat basis produksi riset lan pangembangan lan luwih saka 60 paten.

liyane

warta

Bhinéka
liyane
  • 11-022020

    Klasifikasi lan karakteristik mesin topeng

    Mesin awak topeng produksi otomatis lengkap, kalebu panganan, sisipan strip strip aluminium jinis / strip, pilihan adegan, fusi ultrasonik, irisan lan sapanunggalane, produksi dhuwur banget, bisa ngasilake 1-200 potongan per menit. Peraturan kacepetan konversi frekuensi daya utama ...

  • 11-022020

    Karakteristik lan standar mesin topeng bentuk iwak

    Topeng iwak kasebut kudu memenuhi standar UE en149: 2001 P3. Iki biasane digunakake kanggo nyegah bledug industri lan asap logam sing apik banget sajrone operasi las. Luwih saka 99% wong duwe efisiensi filtrasi, sing luwih cocog kanggo lingkungan udan lan panas utawa proteksi ageman suwene suwe; aku ...

  • 11-022020

    Pilih mesin topeng sing kudu sampeyan ngerteni poin-poin ing ngisor iki

    Saiki, saya akeh wong sing ndeleng pasar topeng protèktif, lan uga ndeleng tren pangembangan mbesuk. Pasar gedhe banget. Akeh wong sing milih tuku peralatan mekanik dadi pabrikan topeng. Apa sampeyan duwe kesempatan kanggo nimbang-nimbang nalika milih topeng? ...