• 10KW 30-40PCS / Min Mesin Masker Wajah Otomatis

10KW 30-40PCS / Min Mesin Masker Wajah Otomatis


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 1 set
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / saben Sasi
  • Akurasi: + -1%
  • Tegangan: 220V
  • Disesuaikan: Anyar
  • ukuran: 1050 (dawa) * 150 (jembaré) * 180 (dhuwur)
  • Bobot: bobote ≤1500KG Beban lemah 350KG / ㎡
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    PLC Kontrol Mesin Masker Wajah Otomatis  

     

    Iki minangka mesin topeng otomatis (siji lini produk; siji lini output), kalebu pangiriman material otomatis, transportasi otomatis, strip irung, las topeng topeng, lipat, las ultrasonik, nglereni, las band kuping lan proses lengkap liyane otomatisasi

    Mesin topeng iki mesthine kanthi otomatis, sanajan siji wong bisa ngoperake 2-3 set mesin topeng.

     

    Topeng kasebut nganggo nyandhang, ora ana tekanan, efek penyaringan sing apik, pas karo bentuk rai manungsa, lan bisa ditrapake kanggo industri medis, elektronik, pertambangan, konstruksi lan industri liyane.

     

    Mesin iki nganggo PLC, kontrol layar tutul, sabuk conveyor utama nggunakake motor fase siji, langkah mundur motor, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.

     

    Fitur Produk

    •  Stabil, ngasilake dhuwur, universal
    •  Bisa diganti cetakan kanggo ngasilake spesifikasi lan bentuk topeng awak sing bentuk iwak
    •  Stabilitas sing apik
    • Nggunakake teknologi las ultrasonik kanggo ngelas gambar sing apik lan apik, titik las wis disebar kanthi apik, cetakan lan gelombang ultrasonik umure suwene.
    • Gampang dioperasikake, tingkat otomatisasi dhuwur
    •  Struktur paduan aluminium diadopsi, sing apik lan kukuh tanpa karat.
    •  Kontrol pemrograman PLC Komputer (Mitsubishi PLC), stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan kurang lan gangguan swara.
    • Motor Servo diimpor saka Taiwan, motor drive stepper, presisi tinggi.
    • Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.
    • Mesin kasebut nggunakake katrol lan sikil tetep, sing trep lan cepet dipindhah, fiksasi sing kuat, lan ora goyang.

     

    Parameter Teknis:

     

    •  Ukuran mesin dawa, jembar lan dhuwur: ukuran kabeh mesin siji miturut 1050cm * 150cm * 180cm nyata
    • Tegangan: AC220V 50-60HZ
    •  Efisiensi produksi: 30-40 potong / menit
    • Daya: 10KW

    Imput bahan baku, panganan otomatis, nglereni / nyusut garis irung, welding hemming, adegan lempitan, ngelas, deteksi fotolistrik, irisan otomatis, output produk rampung, nampa ngurutake nampan, otomatisasi lengkap

    Ora Barang Parameter
    1 ukuran 1050 (dawa) * 150 (jembaré) * 180 (dhuwur)
    2 Bobot bobote ≤1500KG Beban lemah 350KG / ㎡
    3 Werna Lembar warna logam abu-abu anget 1C, warna utama profil aluminium
    4 Pasokan listrik sing digunakake 220VAC ± 5% 50HZ perlindungan grounding dirating 10KW (kalebu mesin las)
    5 Udhara sing dikompres 0.4-0.6MP (banyu resik sawise dewatering, ora ana minyak, filtrasi, stabilisasi tekanan), tingkat aliran panggunaan udakara 300L / mnt
    6 Efisiensi produksi 30-40PCS / mnt (miturut efek debugging sing nyata)
    7 Tingkat kualifikasi produk 99% (kajaba kanggo materi asli lan operasi manungsa)
    8 Aksesoris utama Silinder: Rail pandhuan sekrup AirTAC: HIWIN / TBI PLC: Mitsubishi utawa Xinjie
    9 Lingkungan operasi Lingkungan lokakarya umum bisa ditampa (ora ana ambune korosif, ora ana bledug)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A1: Kita pabrik mesin kemasan pabrik lan nyedhiyakake layanan OEM lan layanan purna jual sing sampurna.

    P2: Kepiye aku ngerti yen mesin sampeyan bisa digunakake kanthi apik?

    A2: Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba kondisi kerja mesin kanggo sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita