• Babagan Kita

Babagan Kita

Kita ahli peralatan industri otomatis sing nduwe rong pabrik suwene 10 taun. Liwat 60 paten teknis.

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD dununge ing Lantai Ketiga, Bangunan No.130 Taman Indutrial Jiapin, Jalan Guan Kou Zhong, Distrik Jimei, Xiamen Fujian, China.Wis 15 taun melu ing industri kasebut. Iki minangka perusahaan ilmiah lan teknologi modern khusus kanggo riset khusus lan pangembangan peralatan lengkap cerdas canggih, otomatisasi pabrik terintegrasi lan aplikasi sistem robot industri. Saiki, duwe papat basis produksi R&D lan luwih saka 60 paten.Perusahaan kami utamane nyakup limang bidang utama energi anyar, suku cadang mobil, elektronik presisi, industri perangkat keras lan kunci, lan sistem pabrik sing cerdas. Peralatan kasebut wis diekspor menyang Jerman, Amerika Serikat, Jepang, Thailand, India, lsp.

qrf
91d78497

PERALATAN INTELIGEN FRAND khusus kanggo riset khusus lan pangembangan peralatan lengkap cerdas canggih, otomatisasi pabrik terintegrasi lan aplikasi sistem robot industri. Nduwe papat basis produksi riset lan pangembangan lan luwih saka 60 paten. Spesialisasi ing desain / nggawe inspeksi presisi & peralatan perakitan - nggunakake kontrol gerakan sing cerdas, visi & robot. Kita minangka salah sawijining panyedhiya utama solusi otomatisasi lan solusi sistem otomatisasi ing China. Kategori peralatan: 1. Mesin otomatis klem selang

4. Mesin perakitan inti alat pengukur tekanan parsial / kunci pintu / tombol start-up

Sertifikat