• Mesin Las Loop Telinga kanthi otomatis

Mesin Las Loop Telinga kanthi otomatis


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mesin las daur ulang kuping kanthi otomatis

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

1
Parameter & Konfigurasi kanggo mesin las otomatis
1
Wektu kiriman: 6-7 dina sawise nampa pembayaran
Jangka mbayar: Simpenan 50%, saldo mbayar sadurunge dimuat.
Paket: Kothak kayu.
Ukuran Karton: 2250 * 1180 * 1750mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A1: Kita pabrik mesin kemasan pabrik lan nyedhiyakake layanan OEM lan layanan purna jual sing sampurna.

    P2: Kepiye aku ngerti yen mesin sampeyan bisa digunakake kanthi apik?

    A2: Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba kondisi kerja mesin kanggo sampeyan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita