• Mesin Topeng Medis Kanthi Kanthi

Mesin Topeng Medis Kanthi Kanthi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mesin topeng medis kanthi otomatis

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

1

Aplikasi:
Cocog kanggo produksi topeng rai sing nganggo & topeng medis

2

Data Teknis:
1. Alignake telung gulung otomatis, bahan sing bakal dipakani, lapisan Outer, Filter lan Batin. Kanthi simetris, kalorone pencet nganggo ultrasonik kanthi terus-terusan. Kanthi penet roller terus banjur potong.
2. Produksi nggunakake teori "1 + 1", set utama sistem nggawe topeng, kanthi set mesin las daur ulang kuping, 70 menit / menit.
3. Loop telinga rampung kanthi nglereni ultrasonik, lan ngelas kanthi otomatis ing mesin las otomatis.
4. Jembatan irung digawe kanthi otomatis dipakani lan nglereni.

Parameter & Konfigurasi kanggo mesin topeng
1
Wektu kiriman: 6-7 dina sawise nampa pembayaran
Jangka mbayar: Simpenan 50%, saldo mbayar sadurunge dimuat.
Paket: Kothak kayu.
Ukuran Karton: 2200 * 1180 * 1750mm & 2180 * 1130 * 1580mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A1: Kita pabrik mesin kemasan pabrik lan nyedhiyakake layanan OEM lan layanan purna jual sing sampurna.

    P2: Kepiye aku ngerti yen mesin sampeyan bisa digunakake kanthi apik?

    A2: Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba kondisi kerja mesin kanggo sampeyan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita