• Mesin Topeng Medis Otomatis Kanthi Mesin Las

Mesin Topeng Medis Otomatis Kanthi Mesin Las


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 1 set
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / saben Sasi
  • Akurasi: + -1%
  • Tegangan: 220V
  • Disesuaikan: Anyar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Mesin topeng medis kanthi otomatis tanpa mesin las

    XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

    1
    Aplikasi:
    Cocog kanggo produksi topeng rai sing nganggo & topeng medis tanpa puteran
    1
    Data Teknis:
    1. Alignake telung gulung otomatis, bahan sing bakal dipakani, lapisan Outer, Filter lan Batin. Kanthi simetris, kalorone pencet nganggo ultrasonik kanthi terus-terusan. Kanthi penet roller terus banjur potong.
    2. Produksi mung kanggo nggawe topeng, supaya kacepetan mesin bisa 150-180 pcs / menit.
    3. Jembatan irung digawe kanthi otomatis dipakani lan nglereni.
    Parameter & Konfigurasi kanggo mesin topeng
    1
    Wektu kiriman: 6-7 dina sawise nampa pembayaran
    Jangka mbayar: Simpenan 50%, saldo mbayar sadurunge dimuat.
    Paket: Kothak kayu
    Ukuran Karton: 2180 * 700 * 1580mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A1: Kita pabrik mesin kemasan pabrik lan nyedhiyakake layanan OEM lan layanan purna jual sing sampurna.

    P2: Kepiye aku ngerti yen mesin sampeyan bisa digunakake kanthi apik?

    A2: Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba kondisi kerja mesin kanggo sampeyan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita