• Output Dhuwur 9KW 300L / min Mesin Pembuat Topeng Debu

Output Dhuwur 9KW 300L / min Mesin Pembuat Topeng Debu


  • Daya: 9KW
  • Cara kontrol: Kontrol PLC
  • Weigtht: udakara 2Ton
  • Struktur topeng rai: 3-4 lapisan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Output Dhuwur 9KW 300L / min Mesin Pembuat Topeng Debu 

     

    Mesin nggawe topeng kosong. Iki minangka mesin panggung ngarep kanggo produksi topeng rai sing ora dirajut, mesin kanthi otomatis kanggo ngasilake topeng kosong saka panganan bahan baku, nyisipake & nglereni kawat irung, lipet, overedge, welding ultrasonik nganti nglereni. Topeng kosong sing wis rampung bakal dietung lan diklumpukake ing conveyor.

     

    Spesifikasi Mesin Pembuat Topeng Wajah
    Tegangan
    220V 60HZ utawa khusus
    Kekuwatan
    9KW
    Pasokan udara
    300L / mnt
    Produksi masker rai
    60-80 pcs / min
    Materi topeng rai
    ora dirajut
    Struktur topeng rai
    3-4 lapisan
    Cara kontrol
    Kontrol PLC
    Bobot
    udakara 2Ton

     

    Fungsi Mesin Pembuat Topeng Pakai:

    Mesin iki duwe rak paduan aluminium. Wujude terang lan ayu. Sampeyan bisa ngrampungake nggawe figura sekaligus kanthi cetakan presisi. Kanthi ultrasonik daya dhuwur sing diimpor bisa ngelas kanthi kuat lan bahan limbah bakal diasilake kanthi otomatis. Kontrol program komputer lan deteksi fotoelektrik nggawe reliabilitas sing dhuwur lan tingkat kegagalan sing kurang. Produk kasebut bisa digunakake ing polusi industri, pabrik lan tambang sing akeh.

    Fitur Mesin Pembuat Topeng sing bisa digunakake:

    1. Nggunakake teknik mesin Jerman asli, miturut fitur topeng lempitan, nggawe klip irung lan topeng awak rampung sapisan liwat kontrol otomatis kanthi teknik ultrasonik. Kualitas stabil lan efisiensi dhuwur.
    2. Bisa nggawe topeng 2-5 lapisan mentah saben dibutuhake.
    3. Iki beda karo mesin topeng lipat liyane, instal unit sisipan klip irung: klip irung bisa dilebokake nalika ngasilake topeng sing dibutuhake, banjur melu las lan mbentuk, iki nambah otomatisasi lan ngirit biaya tenaga kerja kanggo pabrikan
    4. Kontrol PLC, ngetung otomatis, Gampang dioperasikake, produk finish sing apik.
    5. Kontrol motor servo, kontrol dimensi tepat.
    6. Bingkai mesin digawe saka aluminium, bagean kanthi plating, tampilan kaendahan lan praktis.

     

    Layanan kita

    1 Garansi: 1 taun wiwit tanggal pangiriman. Yen ana karusakan sajrone periode sing disebabake dening Penjual, mula Penjual bakal menehi perawatan gratis ing situs lan ganti komponen gratis (Eksklusif bagean sing nganggo cepet).
    2 Penjual nawakake layanan pemeliharaan sing umure suwene, mung biaya tenaga kerja sing dibutuhake yen ngluwihi masa garansi. Yen bagean kerusakan sing dibutuhake panggantos komponen lan Penjual ora disalahake, Penjual duwe hak njaluk biaya bahan kanggo komponen panggantos.
    3 Penjual bakal nanggapi pratelan cacat sajrone 4 jam liwat telpon, email, lan fax. Kanggo layanan perawatan ing propinsi Fujian sajrone 36 jam, njaba propinsi Fujian sajrone 72 jam. Kanggo ngganti komponen, wektu nyata bisa dirembug tambahan.
    4 Penjual nyedhiyakake pelatihan personel operasi gratis.
    5 Penjual uga bakal nyedhiyakake informasi teknis sing relevan, kalebu instruksi operasi & gambar bagean nyandhang cepet

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A1: Kita pabrik mesin kemasan pabrik lan nyedhiyakake layanan OEM lan layanan purna jual sing sampurna.

    P2: Kepiye aku ngerti yen mesin sampeyan bisa digunakake kanthi apik?

    A2: Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba kondisi kerja mesin kanggo sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita