• Warta

  • Klasifikasi lan karakteristik mesin topeng

    Mesin awak topeng produksi otomatis lengkap, kalebu panganan, sisipan strip strip aluminium jinis / strip, pilihan adegan, fusi ultrasonik, irisan lan sapanunggalane, produksi dhuwur banget, bisa ngasilake 1-200 potongan per menit. Peraturan kacepetan konversi frekuensi daya utama ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan standar mesin topeng bentuk iwak

    Topeng iwak kasebut kudu memenuhi standar UE en149: 2001 P3. Iki biasane digunakake kanggo nyegah bledug industri lan asap logam sing apik banget sajrone operasi las. Luwih saka 99% wong duwe efisiensi filtrasi, sing luwih cocog kanggo lingkungan udan lan panas utawa proteksi ageman suwene suwe; aku ...
    Waca liyane
  • Pilih mesin topeng sing kudu sampeyan ngerteni poin-poin ing ngisor iki

    Saiki, saya akeh wong sing ndeleng pasar topeng protèktif, lan uga ndeleng tren pangembangan mbesuk. Pasar gedhe banget. Akeh wong sing milih tuku peralatan mekanik dadi pabrikan topeng. Apa sampeyan duwe kesempatan kanggo nimbang-nimbang nalika milih topeng? ...
    Waca liyane
  • Fully auto medical mask machine without welding machine

    Mesin topeng medis kanthi otomatis tanpa mesin las

    Mesin topeng medis kanthi otomatis tanpa mesin las Aplikasi: Cocog kanggo produksi topeng pasuryan & topeng medis tanpa puteran kuping Data Teknis: 1. Otomatisake telung gulung, bahan sing bakal dipangan, Outer, Fil ...
    Waca liyane
  • Fully auto ear loop welding machine

    Mesin las daur ulang kuping kanthi otomatis

    Mesin las loop otomatis kanthi otomatis Masker ing njaba mesin las earloop Fungsi: Mesin iki digunakake kanggo ngelas elastis ing loro-lorone topeng kosong dening ultrasonik, perlu ana buruh kanggo nyelehake tutup topeng ing sabuk conveyer ...
    Waca liyane
  • Fully auto medical mask machine

    Mesin topeng medis kanthi otomatis

    Aplikasi mesin topeng medis kanthi otomatis: Cocog kanggo produksi topeng pasuryan & topeng medis Data Teknis: 1. Otomatis larangake telung gulungan, ...
    Waca liyane