• Karakteristik lan standar mesin topeng bentuk iwak

Topeng iwak kasebut kudu memenuhi standar UE en149: 2001 P3. Iki biasane digunakake kanggo nyegah bledug industri lan asap logam sing apik banget sajrone operasi las. Luwih saka 99% wong duwe efisiensi filtrasi, sing luwih cocog kanggo lingkungan udan lan panas utawa proteksi ageman suwene suwe; cocog kanggo nglindhungi bledug ing konstruksi, penambangan watu, tekstil, grinding, casting logam, farmasi, elektronik, farmasi, pengolahan bahan lan grinding lan industri liyane. Uga duwe efek tahan debu sing apik kanggo badai pasir.

Mesin topeng jinis iwak mekanik Bangyin minangka mesin otomatis kanggo produksi awak topeng lempitan. Nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan 3-5 lapisan kain non-anyaman PP, karbon aktif lan bahan filter, lan ngethok awak topeng lempitan. Miturut macem-macem bahan baku sing digunakake, topeng sing diprodhuksi uga bisa memenuhi macem-macem standar kayata ffp1, FFP2, N95, lsp. Tali kuping yaiku kain non-tenunan elastis, sing nggawe kupinge sing nyaman lan bebas tekanan. Lapisan kain filter topeng kasebut duweni efek penyaringan sing apik, sing cocog banget karo bentuk wajah Asia, lan bisa ditrapake ing industri konstruksi, pertambangan lan polusi liyane.

Fungsi lan karakteristik mesin topeng iwak

1. Bisa ngolah awak topeng lempitan kayata mesin topeng debu lipat jinis iwak, sing bisa diproses sekaligus.

2. Kontrol otomatis PLC, pancacahan otomatis.

3. Piranti pangaturan sing gampang, gampang diisi bahan bakar.

4. Cetakan nganggo ekstraksi lan mode panggantos, sing bisa ngganti cetakan kanthi cepet lan ngasilake macem-macem jinis topeng.

5. Alloy aluminium digunakake ing kabeh mesin, sing ayu lan kukuh tanpa karat.

6. Panganan canggih lan nampa piranti.

7. Stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan kurang.

topeng filter ir, utawa mung topeng filter. Prinsip sing digunakake yaiku nggawe udhara sing ngemot bahan-bahan sing mbebayani disaring lan diresiki nganggo bahan filter topeng, banjur dihirup.

Respirator jinis pasokan udara nuduhake sumber udara sing resik sing diisolasi saka bahan-bahan sing mbebayani, sing dikirim menyang pasuryan wong kanggo ambegan liwat kateter liwat aksi listrik kayata kompresor udara, alat silinder gas sing dikompres, lsp.

Topeng jinis filter paling akeh digunakake ing saben dinane. Cara pilihan lan kahanan panggunaan topeng kasebut diterangake kanthi rinci ing ngisor iki. Struktur topeng filter kudu dipérang dadi rong bagéan. Salah sijine yaiku badan utama topeng, sing bisa dingerteni minangka pigura topeng; sing liyane yaiku bagean bahan filter, kalebu katun filter kanggo nyegah debu lan kothak filter kimia kanggo anti-virus. Mula, kanggo pilihan lan panggunaan topeng filter, sawetara produk saka Guangjia nyedhiyakake kenyamanan ing ngisor iki, yaiku, sampeyan bisa nggunakake awak topeng sing padha, lan yen sampeyan kudu nggawe debu ing lingkungan kerja bledug, sampeyan bisa nganggo katun saring sing cocog, supaya sampeyan bisa nganggo topeng bledug; nalika sampeyan kudu nindakake pencegahan gas ing lingkungan sing beracun, ganti katun filter, lan piranti kasebut Kothak filter kimia sing cocog, dadi dadi topeng gas, utawa miturut kebutuhan kerjane, supaya luwih akeh kombinasi
Pengantar ringkes bahan filter kanggo topeng
Bahan filter topeng pelindung biasane dipérang dadi rong kategori, yaiku tahan debu lan anti-beracun. Fungsine kanggo nyerep aerosol sing mbebayani, kalebu bledug, asap, tetes kabut, gas beracun lan uap beracun, liwat bahan filter, supaya ora bisa dihirup.
Gunakake topeng

Panganggone topeng umum, topeng kudu ukuran sing pas, nganggo cara kudu bener, topeng bakal efektif. Topeng sing didol ing pasar umume dipérang dadi segi papat lan bentuk cangkir. Topeng persegi panjang kudu paling ora telung lapisan struktur kertas sing duwe efek protèktif. Pangguna kudu pencet kabel ing topeng ing jembatan irung, lan banjur nyebarake kabeh topeng ing jembatan irung, supaya bisa duwe peran sing efektif. Bocah-bocah bisa nganggo topeng bedhah persegi dowo, amarga ora duwe bentuk sing tetep, yen wis kaiket, bisa cedhak karo raine bocah kasebut. Topeng kanthi cangkir kudu mesthekake yen kepadatan topeng wis cukup sawise disisipake ing pasuryan, supaya napas ing udhara ora bocor supaya efektif. Nalika nganggo topeng kanthi cangkir, tutup topeng nganggo tangan loro lan coba jotosake. Priksa manawa ana bocor udhara saka pojok topeng. Yen topeng ora kenceng, sampeyan kudu nyetel posisi sadurunge nyandhang.

Kapan aku kudu ngganti topeng

1. Topeng kasebut kena kontaminasi, kayata reregetan getih utawa tetesan

2. Pangguna rumangsa yen resistensi ambegan tambah akeh. Katun panyaring debu: nalika topeng pas karo pasuryan pangguna, nalika pangguna rasane tahan ambegan gedhe, tegese katun saringan kebak partikel bledug lan kudu diganti.

3. Topeng wis rusak

4. Ing kahanan topeng lan lawang pangguna wis ditutup kanthi apik, nalika pangguna ngambu ambune racun, topeng anyar ora bisa dipakai sauntara. Saka perspektif struktur fisiologis manungsa, sirkulasi getih mukosa hidung kuwat banget.


Wektu kiriman: Nov-02-2020