• Klasifikasi lan karakteristik mesin topeng

Mesin awak topeng produksi otomatis lengkap, kalebu panganan, sisipan strip strip aluminium jinis / strip, pilihan adegan, fusi ultrasonik, irisan lan sapanunggalane, produksi dhuwur banget, bisa ngasilake 1-200 potongan per menit. Peraturan kacepetan konversi frekuensi daya utama bisa cepet utawa alon. Topeng sing beda bisa diproduksi kanthi nggunakake macem-macem bahan. Produk kasebut duwe loro utawa telung lapisan, lan kualitas produk stabil, operasi gampang, swara kurang, lan jubinane sithik. Bahan sing ditrapake: kain tanpa tenunan filamen spunbonded, 16-30g / m2, cocok kanggo ngolah topeng sing bisa dibuwang.

Cetakan pencet panas: bahan baku topeng (kain sing ora ditenun) lan bentuk penekan panas (bentuk cangkir). 1. Kalebu tumindak bali otomatis lan pigura dipakani; 2. Mbentuk siji papat topeng saben wektu.

Irisan: digunakake kanggo nggawe lapisan njaba (lapisan protèktif) topeng cangkir. Bahan baja paduan khusus digunakake kanggo nggawe roda kembang. Bilah kasebut tahan aus lan umure dawa digunakake. Penyesuaian jinis inti eksentrik fleksibel, cepet lan tingkat dhuwur. Nggunakake gelombang ultrasonik lan pemrosesan roda baja khusus, pinggiran kain ora bakal rusak, ora perlu panas sadurunge nggawe tanpa burr, lan bisa dioperasikake kanthi terus-terusan

Sing duwe kosong: pencet lapisan topeng njero lan njaba

Tramping: gunakake stempel pneumatik kanggo nglereni pinggiran topeng.

Las katup ambegan: Katup respirator las

Area las: 130mm

Kacepetan: 20-30 / min

Struktur integral awak mesin nggunakake kontrol skala pangaturan keamanan; kontrol cerdas komputer bisa entuk akurasi sewu detik; pangaturan tingkat cetakan, motor pesawat otomatis munggah terus mudhun, lan imbuhan horisontal dhasar.

Mesin las titik band kuping: kacepetan: 8-12 potong / menit. bisa digunakake kanggo pesawat las, sabuk kuping njero / sabuk kuping njaba, topeng standar, jinis bebek bebek lan topeng bentuk khusus liyane. Sawise awak topeng digawe, pita kuping dipasang kanthi manual

Mesin topeng band kuping batin ultrasonik nggunakake metode las ultrasonik. Nalika topeng dipindhah menyang posisi pangolahan, gelombang ultrasonik bakal digawe kanthi otomatis. Getaran amplitudo mikro lan frekuensi dhuwur bakal digawe ing sabuk kuping, lan bakal malih dadi panas kanthi cepet. Bahan sing bakal diproses bakal dilebur, lan band kuping bakal ditempelake utawa ditempelake ing sisih njero awak topeng. Iki minangka prosedur pangolahan produksi topeng band kuping njero, sing mung butuh siji operator Awak topeng dilebokake ing disk masker kanthi sepotong, lan tumindak sabanjure kanthi otomatis dioperasikake dening peralatan nganti produk rampung.

Proses kerja: (awak topeng) panganan manual sabuk kuping dipakani kanthi otomatis las band kuping ultrasonik panganan lan bungkus pinggiran kain sing ora dirajut las sisih ultrasonik nglereni sabuk sisih output produk rampung ngetang tumpukan produk rampung ngirim kanthi piranti sabuk conveyor

Mesin topeng lempitan

Mesin topeng lipat, uga dikenal minangka mesin topeng jinis C, minangka mesin otomatis kanthi otomatis kanggo produksi awak topeng lempitan. Nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan 3-5 lapisan kain non-anyaman PP, bahan aktif karbon lan filter, lan ngethok awak topeng lempitan, sing bisa ngolah 3m9001, 9002 lan awak topeng liyane. Miturut macem-macem bahan baku sing digunakake, topeng sing diproduksi bisa memenuhi macem-macem standar kayata ffp1, FFP2, N95, lsp. Tali kuping yaiku kain non-tenunan elastis, sing nggawe kupinge sing nyaman lan bebas tekanan. Lapisan kain filter topeng kasebut duweni efek penyaringan sing apik, sing cocog banget karo bentuk wajah Asia, lan bisa ditrapake ing industri konstruksi, pertambangan lan polusi liyane.

Fungsi lan fitur:

1. Bisa ngolah 3m9001, 9002 lan awak topeng lipat liyane, sing bisa rampung sekaligus.

2. Kontrol otomatis PLC, pancacahan otomatis.

3. Piranti pangaturan sing gampang, gampang diisi bahan bakar.

4. Cetakan nganggo ekstraksi lan mode panggantos, sing bisa ngganti cetakan kanthi cepet lan ngasilake macem-macem jinis topeng.

Mesin topeng cangkem bebek

Mesin topeng tutuk ultrasonik bebek otomatis (mesin manufaktur topeng cangkem bebek) minangka mesin sing bisa ngasilake topeng tutuk bebek kanggo industri polusi sing dhuwur kanthi nggunakake prinsip welding ultrasonik. 4-10 lapisan kain non-anyaman PP lan bahan filter (kayata kain sing diunekake, bahan karbon aktif, lsp) bisa digunakake ing awak topeng mesin, supaya bisa ngasilake produk rampung saka macem-macem level saringan kayata minangka N95, FFP2, lsp. Lan mesin iki nduweni otomatisasi sing dhuwur, wiwit dipangan nganti produk sing wis rampung yaiku baris operasi otomatis: panganan otomatis bahan baku, sistem irung independen sing bisa diluncurake, lan kanthi otomatis bisa melu garis irung kanthi non-anyaman kain, lempitan otomatis lan nglereni produk rampung, lan kanthi otomatis bisa nambah bolongan katup ambegan. Produk sing diprodhuksi dening mesin topeng paruh bebek iki tampil ayu, kinerja stabil, panen sing dhuwur, tingkat cacat sing kurang lan gampang operasi.

Fitur mesin topeng bebek:

1, Sistem panganan otomatis

2, Sistem lempitan

3, Sistem panyegelan panas ultrasonik

4, Mesin kabeh duwe kinerja sing stabil, kacepetan produksi sing terus disetel, efisiensi produksi dhuwur, nganti 60 lembar per menit, ngetang kanthi trep lan akurat, tingkat panggunaan bahan baku sing dhuwur, operasi lan penyesuaian sing gampang lan trep, tingkat otomatisasi sing dhuwur, lan pangurangan efektif saka biaya pegawe.


Wektu kiriman: Nov-02-2020