• Mesin las daur ulang kuping kanthi otomatis

Mesin las daur ulang kuping kanthi otomatis

Topeng ing njaba mesin las earloop 
Fungsi: Mesin iki kanggo ngelas elastis ing loro sudhut topeng kanthi ultrasonik, perlu siji buruh kanggo nyelehake tutup topeng ing sabuk conveyer siji-siji, banjur liyane digunakake rampung karo mesin otomatis. Nduwe output sing luwih dhuwur tinimbang mesin earloop liyane. 

1
Parameter & Konfigurasi kanggo mesin las otomatis
1

Wektu kiriman: 6-7 dina sawise nampa pembayaran
Jangka mbayar: Simpenan 50%, saldo mbayar sadurunge dimuat.
Paket: Kothak kayu.
Ukuran Karton: 2250 * 1180 * 1750mm
Feasure:
1. Sadurunge ngasilake, ukuran topeng kosong kudu dipesthekake. 
2. Kontrol program komputer lan deteksi fotoelektrik nggawe reliabilitas sing dhuwur lan tingkat kegagalan sing kurang. 
3. Amchine digawe saka paduan aluminium sing nggawe ayu 、 bisa diindhari 
teyeng lan ukurane cilik. 


Wektu kiriman: Jul-06-2020