• Mesin topeng medis kanthi otomatis

Mesin topeng medis kanthi otomatis

1

Aplikasi:
Cocog kanggo produksi topeng rai sing nganggo & topeng medis

2

Data Teknis:
1. Alignake telung gulung otomatis, bahan sing bakal dipakani, lapisan Outer, Filter lan Batin. Kanthi simetris, kalorone pencet nganggo ultrasonik kanthi terus-terusan. Kanthi penet roller terus banjur potong.
2. Produksi nggunakake teori "1 + 1", set utama sistem nggawe topeng, kanthi set mesin las daur ulang kuping, 70 menit / menit.
3. Loop telinga rampung kanthi nglereni ultrasonik, lan ngelas kanthi otomatis ing mesin las otomatis.
4. Jembatan irung digawe kanthi otomatis dipakani lan nglereni.

Parameter & Konfigurasi kanggo mesin topeng
1
Wektu kiriman: 6-7 dina sawise nampa pembayaran
Jangka mbayar: Simpenan 50%, saldo mbayar sadurunge dimuat.
Paket: Kothak kayu.
Ukuran Karton: 2200 * 1180 * 1750mm & 2180 * 1130 * 1580mm


Wektu kiriman: Jul-06-2020