• Warta Industri

Warta Industri

  • Klasifikasi lan karakteristik mesin topeng

    Mesin awak topeng produksi otomatis lengkap, kalebu panganan, sisipan strip strip aluminium jinis / strip, pilihan adegan, fusi ultrasonik, irisan lan sapanunggalane, produksi dhuwur banget, bisa ngasilake 1-200 potongan per menit. Peraturan kacepetan konversi frekuensi daya utama ...
    Waca liyane