• PLC Programming Non-Woven Masker Nggawe Mesin

PLC Programming Non-Woven Masker Nggawe Mesin


  • Barang: Mesin Nggawe Topeng Otomatis
  • Bingkai: Profil Aluminium / Baja
  • Bahan sing ditrapake: PP, kain sing ora ditenun, serat sintetis
  • Ukuran topeng rai: 175 × 95mm utawa liyane
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan

     

    Mesin Topeng Non Woven Non-Woven Full Bedah Produk Otomatis Lengkap sing digunakake Didhukung dening tim profesional adroit, kita nggawe, ngimpor lan nyedhiyakake Mesin Pembuat Topeng Wajah Non Woven sing berkualitas. Desain khusus kanggo ngasilake topeng 2D kanthi loop kuping. Sistem kontrol PLC, kanthi otomatis saka bahan baku, nempelake kawat irung, embossing, lempitan lan lempitan, bentukake panyegelan lan pemotongan, banjur ganti awak topeng dadi mesin penyegel loop. Produk pungkasan yaiku topeng rampung, ngenteni buruh kanggo nglumpukake lan ngemas.

     

    Fitur

     

    • Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur.
    • Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.
    • Mesin nggawe topeng otomatis kanthi otomatis saka panganan kanggo koleksi topeng.
    • Otomatisasi dhuwur ing las gelung kuping, bungkus pinggiran, ngetung, lan ngeculake bahan.
    • Teknik ultrasonik ora ngrusak karakteristik materi. Operasi sing gampang lan aman.
    • Papan paduan aluminium sing artistik lan awet, ramping lan kepraktisan.
    • Cepet, piranti sambungan Rotary saka desain inovasi Independen.

     

    Parameter teknis

     

    Barang Mesin Nggawe Topeng Otomatis
    Bingkai Profil Aluminium / Baja
    Bahan sing ditrapake PP, kain sing ora ditenun, serat sintetis
    Ukuran topeng rai 175 × 95mm utawa liyane
    Lapisan topeng 3 ~ 4
    Efisiensi kerja 98%
    Pasokan listrik 220V / 50HZ
    Mode kontrol Layar lan tutul layar PLC
    Cara ngolah Las ultrasonik
    Nglindhungi Ana hood pelindung kanggo ngirim bagean.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A1: Kita pabrik mesin kemasan pabrik lan nyedhiyakake layanan OEM lan layanan purna jual sing sampurna.

    P2: Kepiye aku ngerti yen mesin sampeyan bisa digunakake kanthi apik?

    A2: Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba kondisi kerja mesin kanggo sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita